vroeger

StilstaanEva, een jong meisje, sterft. Tijdens haar begrafenis neemt ze de toeschouwer mee naar een plek tussen leven en dood. Een wandeling met woorden en beelden,  rituelen en stilte, wandelen en stilstaan.
 

Naar het boek 'Stilstaan' van Willy Schuyesmans

Première : april 2018, in het kader van afstudeerproject Immele Bosman
Locatie: Boekenberg Park, Deurne

Herneming: maart 2019, op vraag van Bibliotheek Couwelaer en CC Deurne

Locatie: Fredegandus-kerkhof en bibliotheek Couwelaer

Boeken kan nog steeds.
Duur van de voorstelling: 50 minuten
Voorstelling wordt aangepast aan de locatie


Meer info

 

42 hertz

Ver

Verhalen verweven zich. Verhalen uit de buurt en van ver, van jonge en oude mensen, van eenzaten en geliefden, van activisten en doorzetters.

 

Met mensen uit de Arenabuurt  en Deurne-Zuid- amateuracteurs, verhalenvertellers, kunstenaars en figuranten uit de Arenabuurt en Deurne-Zuid, maakten we een theaterwandeling rond eenzaamheid.

We boden workshops aan op verschillende plekken (bejaardenhuizen, dienstencentra, bibliotheken, buurtwerk, scholen, bijzondere jeugdzorg) en bereikten zo een heleboel mensen. Een aantal van hen speelden mee in het uiteindelijke stuk, maar alle verhalen, radiofragmenten, tekeningen en kunstwerken werden verwerkt.

De voorstelling werd gespeeld in april 2019.

Deze voorstelling is niet herneembaar
In samenwerking met bibliotheek Arena, CC Deurne, zwembad Arena, Dienstencentrum Arena.
Met subsidies van District Deurne


De

 

 


De jeugdboekenmaand 2020 stond in het teken van 'kunst'.

Samen met een heleboel partners en scholen  uit Deurne bouwden we mee aan een kunstenroute door Deurne, waarin kinderkunst geïnspireerd door jeugdboeken centraal stond.

Stad Antwerpen bouwde een pagina per school, klik dus even verder voor de resultaten: Koekatoe, De Linde, Land Van Nu, Kadee

Kunstenroute Deurne